Arrangementen

Arrangementen

Erik Rozendom begon al vroeg met het arrangeren van bestaande muziekstukken voor de orkesten waarin hij speelde. Na een aantal succesvolle opdrachten heeft hij besloten om meer professioneel te gaan arrangeren en ook de arrangementen zelf aan te bieden.

Opdrachten

Erik werkt graag in opdrachten. Als u een stuk wilt spelen met uw Harmonie, Fanfareorkest of Brassband dan kunt u altijd een opdracht geven voor een arrangement.

Vooraf worden de kosten besproken zodat u niet voor verrasingen komt te staan. Daarnaast is er altijd nazorg, dit bevat bijvoorbeeld het bijmaken van extra partijen of het bijschaven van gedeeltes als dit nodig blijkt te zijn na een eerste repetitie.

Neem vrijblijvend contact op, om de mogelijkheden te bespreken.

Molenaar Edition

Een deel van de arrangementen die Erik heeft gemaakt worden uitgegeven bij Molenaar Edition de rest van de bladmuziek is direct aan te schaffen via deze website.

Bestellen

Betalen van arrangementen op deze site kan via iDeal, of als u in België woont, via Bancontact of de Belfius Pay Button. Na betaling worden de bladmuziek als digitale download beschikbaar gesteld.

Naar Shop